30 dagen bedenktijdVóór 14.00 uur besteld, volgende dag in huis *
30 dagen bedenktijdGratis bezorging vanaf €100,-*
30 dagen bedenktijdTwee jaar fabrieksgarantie
30 dagen bedenktijd30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijdShowroom in Eindhoven en Antwerpen
30 dagen bedenktijdPersoonlijk advies

MOEVS Antwerpen

Vorige slide
Volgende slide

Locatie showroom Antwerpen

Joossensgangs 10, 2060 Antwerpen

[email protected]
+32 3 74 704 32​

Over deze showroom

Op loopafstand van het Eilandje en Park Spoor Noord ligt onze ruime showroom gelegen in Antwerpen. Met een compleet assortiment van high-end elektrische mobiliteitsproducten en deskundige, enthousiaste en ervaren collega’s helpen we je graag op weg! De winkel is gelegen aan de zijkant van een doodlopende straat en te herkennen aan de MOEVS Banners die boven onze winkel hangen. Parkeren kan eenvoudig aan de Bredastraat of in de Joossensgang waar onze winkel gevestigd is.

Je kunt in onze showroom terecht voor een gratis proefrit, deskundig advies voor als je aan het oriënteren bent maar ook voor onderhoud, reparatie of service helpen we je graag. Mocht het slecht weer zijn is er zelfs de mogelijkheid om je proefrit bij ons binnen te doen. Wel zo handig! Let op dat onze werkplaats maandag, dinsdag en zaterdag gesloten is. Hopelijk zien we je snel in onze gezellige showroom in Antwerpen!

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:00 tot 17:00
Woensdag
10:00 tot 17:00
Donderdag
10:00 tot 17:00
Vrijdag
10:00 tot 17:00
Zaterdag
11:00 tot 16:00
Zondag
Gesloten
Let op: openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en andere bijzondere gelegenheden.

Plan je proefrit!

Wij hebben in onze showroom van alle producten een demo-model staan die je uitgebreid kunt uitproberen.

Onderhoud en reparatieservice

Wilt u een onderhoudsbeurt of reparatie inplannen? Dit kan eenvoudig en snel online.

Ontdek onze showroom:
een kijkje achter de schermen

Ontmoet het team van MOEVS Antwerpen!

Imanuel d’Anjou

Store Assistant Antwerpen
In september 2023 begon ik als Store Assistant bij MOEVS Antwerpen. Naast mijn taken bij MOEVS als verkoper en monteur, studeer ik productontwikkeling aan de Universiteit van Antwerpen. Waarbij ik mijn kennis toe kan passen in het werkveld. Binnen MOEVS geniet ik van een gezellig team in een inspirerende werkomgeving waar ik veel ervaring op doe. De unieke fietsen en merken die MOEVS aanbiedt, maken de sfeer extra bijzonder. Het team is heel dynamisch, en ondanks mijn korte tijd hier, voelde ik me meteen welkom. Als student is het soms lastig tijd te vinden, maar MOEVS biedt een ontspannen en flexibele werksfeer waardoor ik mijn studie en werk goed kan combineren.
Klik Hier

Jakob Geerts

Store Assistant Antwerpen
Februari 2024 ben ik mijn stage gestart bij MOEVS. Momenteel zit ik in mijn afstudeerjaar van de opleiding Marketing & Communicatie. Bij MOEVS zag ik een kans om mezelf uit te dagen en te groeien binnen het bedrijf. Mijn taken zijn voornamelijk het onderhouden van klantcontact en het assisteren bij diverse onlinewerkzaamheden binnen MOEVS. Mijn doel is om hier veel te leren en praktijkervaring op te doen in het werkveld. Wat ik vooral heel erg waardeer bij MOEVS is dat ik me meteen welkom voelde binnen het jonge en energieke team, wat het meteen erg leuk maakt om mee samen te mogen werken!
Klik Hier

Jelte Evers

Store Assistant Eindhoven